Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Poncz do ciast i babek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 15 dag
woda 200 ml
sok z cytryny 4 łyżki
rum 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Poncz do ciast i babek

Cukier z wodą zagotować, schłodzić, dodać sok lub kwasek cytrynowy oraz rum. Można dodać nieco skórki otartej z pomarańczy lub cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof42 26.04.2011 15:39
a ja lubię nosić ponczo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak