Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, posypać obficie przyprawą do kurczaka, wymieszać i odstawić na kilka godzin do lodówki. Po tym czasie kurczaka podsmażyć na oleju z pestek winogron na złoty kolor. Paprykę i pomidor pokroić w kostkę, ogórek w słupki, a cebulkę drobno posiekać. Wymieszać w naczyniu kurczaka, warzywa i osaczone z zalewy kiełki fasoli mung. Doprawić do smaku solą i białym pieprzem. Wymieszać z majonezem i musztardą. Słonecznik uprażyć na suchej patelni i posypać nim obficie przygotowaną sałatkę.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Uwielbiam wszystkie sałatki z kurczakiem:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wysmienita!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !