Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z włoską kapustą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2
cebula 1
kapusta włoska
margaryna
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z włoską kapustą

cebule kroimy w kostke i smazymy na margarynie, dodajemy drobno posiekane 1 liscie z kapusty i smazymy razem z cebulka z dodatkiem soli. gdy warzwa są miekkie to dodajemy jajka, pieprzymy i solimy do smaku. Smażymy ciagle mieszajac.
Dla mało przekonanych zapewniam ze jajecznica wyszła rewelacyjna! i bede robic czesciej bo ma świetny smak:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krystyna330 09.10.2013 21:49
bardzo fajnie się prezentuje
Zoso 11.10.2011 21:56
ciekawy pomysł
matii6 02.02.2011 16:41
nie wiem czy by mi smakowało
marta0906 25.11.2010 19:46
pyszne:)
alaaa 11.11.2010 15:33
bardzo ciekawe ,,,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak