Sposób przygotowania

cebule kroimy w kostke i smazymy na margarynie, dodajemy drobno posiekane 1 liscie z kapusty i smazymy razem z cebulka z dodatkiem soli. gdy warzwa są miekkie to dodajemy jajka, pieprzymy i solimy do smaku. Smażymy ciagle mieszajac.
Dla mało przekonanych zapewniam ze jajecznica wyszła rewelacyjna! i bede robic czesciej bo ma świetny smak:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawe ,,,
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    pyszne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    nie wiem czy by mi smakowało
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    bardzo fajnie się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !