Sposób przygotowania

Piersi umyć, osuszyć i pokroić w grubą kostkę.
Cebulę obrać, umyć i pokroić w półksiężyce.
Na patelni rozgrzać olej, wrzucić mięso i podsmażać na złoty kolor.
Dodać cebule i dalej podsmażać od czasu do czasu mieszając.
Po około 8 minutach dodać odsączona z zalewy mieszankę i sos.
Na małym ogniu wszystko zagotować, przyprawić do smaku.
Podawać z makaronem lub ryżem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    Ulubiony makaron moich dzieci, wysysają przez niego zupę z talerza :)))) a przepis na sosik rewelacyjny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    muszę wypróbowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !