Sposób przygotowania

polędwicę myjemy , dzielimy na kawałki i obtaczamy w mące i smażymy. W między czasie wstawiamy szklankę wody zagotowujemy ją i wrzucamy kostkę , po usmażeniu wrzucamy mięso do wody , dodajemy czosnek, posypujemy troszkę papryką , oraz majeranek , i dusimy aż mięso będzie miękkie. Następnie polędwicę wyjmujemy i przygotowujemy zasmażkę , na 2 łyżkach masła dodajemy do sosu , chwilkę gotujemy , dodajemy paprykę pokrojoną w kostkę oraz mięso. I jeszcze chwilkę razem wszystko dusimy.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Extra posiłek !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !