Sposób przygotowania

1. Ser pokroić w kosteczkę; szynkę na paseczki; szczypiorek posiekać.
2. Kukurydzę i fasolę osączyć z zalewy.
3. Pieczarki obrać; pokroić w paski i podsmażyć na złoty kolor z dodatkiem niewielkiej ilości kucharka w płynie. Pieczari powinny być suche i obsmażone na złoty kolor. Masło potrzebne jest tylko do tego , aby grzybki nie przywarły do patelni. To ich smak i kruchość nadają smak całej sałatce.
4. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą i majonezem. Doprawić pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    świetna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    bardzo fajna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super, muszę spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo fajna i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robiłam i smakują mi
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Świetny przepis,też muszę wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi si? :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    To musi być pyszne! Mniam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    sałatka smaczna a przepis warty wypróbowania:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !