Sposób przygotowania

Połączyć razem jajka, cukier i cynamon. Dodać mąkę i sodę i zagnieść ciasto. wstawić do lodówki lub chłodne miejsce na 2 godziny. Ciasto rozwałkować na grubość 1 cm, wykrawać pierniki i posmarować białkiem pierniki. Upiec w piekarniku w temp.180 stopni, około 20 minut. Gdy wystygną zdobić lukrem z tuby lub gotowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Cudne !!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    fajowe ciacha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Lopez

    cudne!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Ale fajne :) W sam raz na choinkę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    piękne
  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    ale śmieszne :D
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    eleganckie ozdoby
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    rewelacyjnie wygladają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    świetnie się prezentują:D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !