Sposób przygotowania

Zagnieść ciasto i podzielić na 2 części.! częścią wyłożyć blaszke i posmarować dżemem.Drugą włożyć do zamrażalnika.
1 litr śmietany ;
20 dag wiórek kokosowych;
5 białek;
1 szkl cukru;
1 budyń śmietankowy;
1 łyżka mąki ziemniaczanej;
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia;
Białka ubić z cukrem, dodać śmietanę i pozostałe składniki.Wymieszać, wylać na ciasto w blaszce.Na wierzch starkować ciasto z zamrażalnkia.Piec ok 50 min w temp.180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    ciekawe to ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    madi356

    pięknie i apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesująca nazwa ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna47

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anika711

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    fajne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    śmieszna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia8585

    napewno wypróbuje
  • 0
    cooking-woman
    Opublikowano

    Joannasz3190

    Oryginalne ciasto! Z chęcią spróbuję :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !