Sposób przygotowania

Pieczarki umyj, odetnij nóżki, kapelusze obierz ze skórki. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni, blaszkę wyłóż papierem do pieczenia i natłuść łyżką oliwy. Ułóż na niej kapelusze pieczarek. Rukolę opłucz, osusz i posiekaj, wymieszaj z przeciśniętym przez praskę ząbkiem czosnku, pokrojonym w kostkę serem, orzeszkami, tartą bułką i pozostałą oliwą. Przypraw solą i pieprzem. Napełnij pieczarki farszem, piecz przez 18-20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super połączenie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !