Sposób przygotowania

Bagietke smarujemy masłem i układamy na niej sałatę. Plaster szynki kładziemy na plastrze sera, całość razem zrolujemy, a następnie za pomocą ostrego noża odcinamy 1cm kawałki i układamy na sałacie. Gotową bagietkę polewamy sosem francuskim i przyozdabiamy bazylią.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    prawdziwe dzieło sztuki!
  • 4
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nic dodać nic ująć. kulinarny majstersztyk
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    bajecznie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Na śniadanie rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetycznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetycznie wyglada
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Taką bagietkęto bym zjadła :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    cudownie wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    wygladaja super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    sztuka,arrcydzieło
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajnie wygląda
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    coś wspaniałego
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    bardzo ładnie wyszła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !