Sposób przygotowania

PIERWSZA WARSTWA: Zmiksować śmietanę z cukrem, dodać 2 łyżki żelatyny rozpuszczonej w 4-5 łyżkach wrzącej wody. Tortownice na dnie wyłożyć biszkoptami. Wlać na nie śmietanę z cukrem i żelatyną po czym włożyć do lodówki.
DRUGA WARSTWA: Ubić pianę, dodać cukier, żółtka, kakao i żelatynę (przygotować żelatynę tak samo jak do pierwszej warstwy). Na stężałą pierwszą warstwę wylać drugą, po czym wstawić do lodówki.
TRZECIA WARSTWA: powtórzyć pierwszą warstwę.
CZWARTA WARSTWA: Galaretkę rozpuścić w szklance wody i wylać na stężałe 3 warstwy. Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    moj ulubiony
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !