Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka umyć, osuszyć, natrzeć solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi i posmarować marynatą zrobioną z łyżeczki musztardy zmieszanej z łyżeczką miodu. Tak przygotowaną pierś upiec na grillu. Na talerzu ułożyć umyty i osuszony szpinak, ogórka pokrojonego w plasterki oraz pokrojone mango. Na wierzchu położyć pokrojoną w paski pierś. Sałatkę polać sosem zrobionym z łyżeczki musztardy, łyżeczki miodu i oliwy z oliwek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    Bardzo ciekawy przepis ;)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !