Sposób przygotowania

Lubię kawę posłodzoną odrobiną miodu .Kupiłam po raz pierwszy miód kasztanowy- jest fantastyczny. Ciemny- mocny- z lekką goryczką -pięknie pachnący kwitnącymi kasztanami .
Zalać kawę wrzątkiem - zostawić na minutę. Dodać miód i poczekać aż się rozpuści . Opcjonalnie można dolać odrobinę śmietanki .
Ja podałam bez śmietanki z odrobiną miodu obok tak by można było w nim maczać kruche ciasteczka .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    wygląda zachęcająco:)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    MOZNA SPRÓBOWAC
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    elegancko wygląda
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pyszna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !