Sposób przygotowania

Schab umyć, pokroić na kotlety i rozbić tłuczkiem. Mięso nasolić i lekko popieprzyć można dodać czosnku granulowanego. Obtaczać w mące , jajku i bułce tartej. Piec na rozgrzanym smalcu. podawać z ziemniakami lub frytkami i surówką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smakowicie wygląda!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    tradycyjny, dobry kotlet ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    nie ma to jak schabowy :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    szybko i przepysznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    konkretne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    tradycyjny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    tradycja najsmaczniejsza
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    klasycznie najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    zawsze smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    tradycyjny najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    lubię schabowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    bardzo lubię takie kotlety :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    taki kotlet to jest to rumiany chrupiący pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    najlepszy na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    najlepszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !