Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć, ułożyć w misce i zalać mlekiem.
Po dwóch godzinach wylać mleko, a wątróbkę przełożyć na patelnię. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i wszystko doprowadzić do wrzenia.
Podgotować na lekkim ogniu, dodać ocet winny.
Gdy sos się zredukuje, na sam koniec smażenia popieprzyć i posolić do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna taka wątróbka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jak ja dawno nie robiłam wątróbki !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Watróbka pyszna tylko jeszcze żeby miała mniej cholesterolu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !