Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przysmak grzybowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 500 gram
grzyby 250 gram
woda 1/3 (wrząca)

Przepis i sposób przygotowania na: Przysmak grzybowy

Makaron gotujemy.Grzyby obieramu, obgotowywujemy i kroimy w kostkę. Cebule kroimy w paski i szklimy na patelni, dodajemy mieso mielone. Kiedy mięso będzie podsmażone dodajemy grzyby i zalewamy wrządkiem. Sos zagęszczamy mąka i przyprawiamy. Nakładamy na talerze makaron i polewamy sosem. Można udekorwać natką z pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TyTaN 18.03.2012 10:56
uwielbiam grzybki...
iwa643 29.08.2010 19:12
super
izoldaaa6 28.08.2010 23:07
ciekawe, musi byc smaczne :)
Monika193
Monika193 26.08.2010 11:20
to będzie pyszne!!! uwielbiam grzyby!!
marzencia2007 26.08.2010 08:56
i ja nie jadłam takiego dania ale wydaje sie smaczne :)
kamilaj 25.08.2010 20:04
nie jadłam nigdy takiego xczegoś

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak