Sposób przygotowania

Mięso wyrób z posiekaną cebulą, tartą bułką, jajkiem, mlekiem, solą i pieprzem. Wymieszaj z groszkiem, kukurydzą i pokrojoną w kostkę marchewką. 3 jajka ugotuj na twardo, przekrój na pół. 1/2 masy mięsnej włóż do natłuszczonej małej tortownicy, ułóż połówki jajek, przykryj resztą masy. Piecz 45min. w temp. 220stopni. Rozmrożonym ciastem wylep tortownicę, włóż mięso, przykryj wierzch okręgiem z ciasta. Posmaruj go rozmąconym jajkiem i piecz jeszcze ok. 30min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !