Sposób przygotowania

Wątróbki gotujemy i mielimy z boczkiem. Mieszamy z mielonym drobiowym i wieprzowym, posiekaną cebulą, jajkiem, winem, solą, pieprzem, tymiankiem i pistacjami. Prostokątną formę wyłóż plastrami boczku, napełnij masę mięsną. Piecz w kąpieli wodnej 1,5godz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    uwielbiam pistacje
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ja też lubię pistacje, chyba się skuszę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    z pistacjami brzmi ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    takiej pieczeni nie jadłam jeszcze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !