Sposób przygotowania

Gotowe ciasto francuskie podzielić na 9 równych części. Posmarować rozbełtanym jajkiem, położyć parówkę i zwinąć w rulon. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec około 10-15 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Ciekawie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewaa

    szybko i smacznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super na kolację
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowite te paróweczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !