Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo.
Groszek odcedzić, ogórka poroić w drobną kostkę, pieczarki na drobne kawałeczki.
Z jogurtu, śmietany i musztardy przygotować sos, doprawić do smaku.
Jaja kroimy wzdłuż na pół, przekładamy do miski i zalewamy sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super! też takie robię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja chyba dopiero zacznę tak robić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Szybko i smacznie, polecam:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też tak lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    jajka w każdej postaci lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    lubię bardzo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Michał2

    dobre jedzonko:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !