Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikantne stripsy z kurczaka

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

panierka do stripsów 1 porcja
jajko 2 szt.
filet z kurczaka 2 szt.
olej do smażenia 100 ml.

Przepis i sposób przygotowania na: pikantne stripsy z kurczaka

Filety podzielić na części. Panierkę wyłożyć na papier. Jajka rozmieszać na miseczce. Filety panierować w jajku, panierce i smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 16.07.2013 08:25
smakują z różnymi dipami
Izka192 01.02.2013 18:08
apetyczne
EWI 20.07.2012 18:00
mniam
Dorota76 02.03.2011 20:24
do tego tzatziki i rewelacja
Iwusia 26.01.2011 21:55
super :)
mamusia1 21.11.2010 17:32
pychotka!
kuklik 14.11.2010 15:14
bardzo ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak