Sposób przygotowania

Filety podzielić na części. Panierkę wyłożyć na papier. Jajka rozmieszać na miseczce. Filety panierować w jajku, panierce i smażyć na rozgrzanym oleju.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ciekawe
  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pychotka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    do tego tzatziki i rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smakują z różnymi dipami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !