Sposób przygotowania

Jajka ugotować i pokroić. Makrelę wypatroszyć z ości. Cebulę pokroić. Wszystkie składniki połączyć starannie rozgniatając. Pasta doskonale nadaje do jedzenia ze świeżym pieczywem. Smacznego !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Jak ja lubię takie smaki:)Pycha:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    To jest to!!
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    robiłam na kolacje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wygląda bardzo fajnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Robię podobną, jest bardzo smaczna.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    dodaję jeszcze ogórek kiszony
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IlajEM

    Piękne ujęcia:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię takie pasty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    podoba mi się ta pasta. szczególnie może być smaczna za świeżym pieczywem;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !