Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, pokroić w talarki. Posolić. Na patelni rozgrzać olej. Pokrojone ziemniaki kłaść na gorący olej i smażyć na dużym ogniu, zmniejszyć gaz dopiero po zarumienieniu ziemniaków. Podawać z warzywami. Smacznego !!!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Na obiad rewelacja! Smakować musi każdemu!!
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo je lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Często też takie robię:) Są rewelacyjne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IlajEM

    Na zdjęciach wyglądają jak żywe
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jakie rumiane!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    fajne, smaczne i proste
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    często takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajnie przyrumienione, aż ślinka cieknie...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    lubię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !