Sposób przygotowania

Mięso umyć,zalać zimną wodą i gotować na małym ogniu,zszumować i dodać warzywa i przyprawy.Cebulę opiec nad gazem i również dodać do rosołu.
W drugim garnku zagotować osoloną wodę z łyżką oleju i ugotować makaron do rosołu.
Mięso z ugotowanego rosołu wykorzystać do farszu pasztecików lub pyz z mięsem albo jak ktoś lubi po prostu zjeść:)
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    na pewno smaczny,musze kiedys tez tak spróbowac zawsze tylko z kurczaka robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a ta wołowina to może być np. szponder ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a ta wołowina to może być np. szponder ?
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Oczywiście może być szponder,antrykot,pręga ja dodaję to co uda mi się kupić.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    jutro taki zrobię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mały - smakował?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczny
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Uwielbiam rosołek ,a jeszcze do tego swojski makaronik-pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    misia53

    Ooo, wpadnę na rosołek...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !