Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z migdałami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1szkl
migdały 1szkl
masło 1lyz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z migdałami

Ryż wsypać do bulionu i trzymać na ogniu pod przykryciem ok. 20min.
W między czasie migdały lekko przesmażyć na patelni po czym połączyć z ryżem.
Doprawić do smaku solą i wstawić do rozgrzanego piekarnika na 5-7min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak