Sposób przygotowania

OWOCE ODSĄCZYĆ 1 SZKL, SOKU Z ANANASÓW ZACHOWAĆ BISZKOPT PRZEKROIĆ W PÓŁ A JEDEN ZMIEJSZYĆ ŚREDNICĘ O 6 CM, SMARUJEMY TĘŻĄCĄ GALARETKĄ
MISKĘ O ŚR.26 CM WYKŁADAMY FOLJĄ I PLASTRAMI ANANASÓW ŚRODEK WYPEŁNIAMY MANDARYNKAMI.
KREM; MANGO MIKSUJEMY Z SOKIEM Z CYTRYNY PODGRZEWAMY CUKIER I SOK Z ANANASÓW I AŻ SIĘ ROZPUŚCI ŻELATYNA I DODAJEMY DO JOGURTU ŚMIETANĘ UBIJAMY I PRZEKŁADAMY DO MASY I MIESZAMY Z ANASAMI W KOSTCE WYKŁADAMY DO MISKI I PRZYKRYWAMY WIERZ BISZKOPTEM DOCISKAMY I CHŁODZIMY 4 GODZ,

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !