Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia z pieczarkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 2 sztuki
pieczarki 25 dag
mięso mielone 40 dag
cebula 1 sztuka
ser żółty 15 dag
pieprz kolorowy
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia z pieczarkami

Cukinie umyć przekroić na pół , wydrążyć gniazda nasienne.Pieczarki myjemy , trzemy na tarce o grubych oczkach. Cebulę siekamy drobniutko.Na 3 łyżki rozgrzanego oleju dodajemy cebulę , pieczarki oraz mięso mielone.Smażymy razem do miękkości mięsa. Wypełniamy farszem połówki cukinii , posypujemy tartym serem i zapiekamy 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krysia50 19.06.2012 19:49
smaczna cukinia
madzialena19 10.11.2010 13:35
Fajny przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak