Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka kolorowa Emi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
kapusta czerwona 1
kukurydza w puszce 1
ocet balsamiczny 1 łyżka
majonez tradycyjny 2 łyżki
ser gouda 20 dag
kiełki fasoli mung

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka kolorowa Emi

Kapusty szatkujemy. Ser kroimy w kostkę, oliwki w talarki. Dodajemy kiełki, kukurydzę, majonez oraz ocet i całość dokładnie mieszamy. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta25 10.09.2012 21:13
ciekawy pomysł
Beatris 16.09.2011 11:40
Smaczna suróweczka.
Barbara/zuza22_85 20.07.2011 19:12
super
Izabela/bella81 08.07.2011 12:52
dobra
edyta44 14.04.2011 10:23
super sprawa
IZABELA29 10.11.2010 12:24
lubie takie połączenie składników

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak