Sposób przygotowania

Zagnieść ciasto, podzielić na dwie części. Wsadzić do zamrażalnika. W trzech szklankach mleka ugotować dwa budynie śmietankowe lub cytrynowe.
Na blachę wyłożyć 1 ciasto, na to pokrojony 1 kg jabłek.
Na jabłka wylać gorący budyń i przykryć drugim ciastem.
Piec ok. 40 minut. Gotowy na drugi dzień.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    kiedyś jadłam i smakowało naprawde pysznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    bardzo fajny placek
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !