Sposób przygotowania

Watróbkę wrzucamy na patelnię i smażymy. Jak się troszkę podsmaży dajemy troszkę oleju i wrzucamy do tego pokrojoną cebulę. Podsmażamy. Dodajemy pokrojone ogórki kiszone. Wlewamy wodę i gotujemy. Dodajemy majeranku i ostrej przyprawy bądź chili. Zagęszczamy wszystko wsypując mąkę. Dodajemy żurawinę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wątróbkę lubię i ten przepis spróbuję...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ja też lubię watróbki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    z ogórkami kiszonymi? to musi być bardzo ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !