Sposób przygotowania

Zagotować bydyń, wystudzić. Zmiksować masło, dodawać do niego po łyżce budyniu i razem miksować.
Przygotować kawę rozpuszczalną i wlać do niej kieliszek wódki.
Biszkopty maczać w kawie i po ułożeniu warstwy posmarować ją masą krówkową. Znowu biszkopty maczać i przełożyć warstwą przygotowanej masy.
Polożyć kolejną warstwę biszkoptów i przykryć ją pozostałą masą.
Udekorować według uznania.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Pyszny !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny torcik
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    pomysłowy torcik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ekstra!
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    szkoda że nie ma w przekroju:) ale z opisu wychodzi ze musi być smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !