Składniki:
pierś z indyka | 50 dag |
papryka czerwona | 1 szt |
pomidory | 3 szt |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
olej do smażenia | |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 ziarenka |
pierś z indyka | 50 dag |
papryka czerwona | 1 szt |
pomidory | 3 szt |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
olej do smażenia | |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 ziarenka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: