Sposób przygotowania

Śliwki umyć, wydrylować, ułożyć ciasno w słoikach. 2 szklanki wody zagotować ze szklanką cukru. Zalać syropem śliwki w słoikach, zakręcić zakrętki, włożyć do garnka z wodą i pasteryzować ok.20 minut.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    w tym roku nie robiłam
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dobre i szybkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !