Sposób przygotowania

Kotlety rozbić, oprószyć z obu stron sola. Z wina, przeciśniętego przez praskę czosnku, tymianku i pieprzu zrobić marynatę i zalać nią mięso, wstawić do lodówki na 4 godziny. Rozmrożony szpinak przesmażyć na łyżce masła, dodać pokrojony w kostkę ser pleśniowy, zagotować i schłodzić. Kotlety wyciągnąć z marynaty. Na każdy wyłożyć przygotowany farsz, po czym zawinąć roladki i spiąć szpikulcem lub wykałaczką. Panierować w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej, po czym smażyć na rozgrzanym oleju aż do zrumienienia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pychota!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !