Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 0,6 szkl wrzątku. przestudzić. Jogurt zmiksować z 2 łyżkami cukru pudru pudru, Pod koniec wlać galaretkę i przelać do formy. żelatynę rozpuścić w 1/4 szkl wrzątku. Owoc mango obrać pokroić i zmiksować z cukrem pudrem, dodać żelatynę i wylać na zastudzoną warstwę jogurtową. Przed podaniem można polać polewą czekoladową lub udekorować kleksem z bitej śmietanki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetne jako lekki deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Jak z mango to musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Uwielbiam takie lekkie deserki z owocami na zimno
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajny prosty deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !