Składniki:
baranina | 0,5 kg |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1 szt |
kapusta włoska | 80 dag |
boczek wędzony | 10 dag |
olej | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
kminek | 1 łyzeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
baranina | 0,5 kg |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1 szt |
kapusta włoska | 80 dag |
boczek wędzony | 10 dag |
olej | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
kminek | 1 łyzeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: