Sposób przygotowania

Mięso baranie pokroić w kostkę. Czosnek i cebulę drobno pokroić, pokruszyć tymianek, wymieszać z mięsem i odstawić na ok, 1 h. Mięso osolić, oprószyć pieprzem, obrumienić na oleju, podlać wodą i dusić. Kapustę pokroić w kostkę, włożyć do mięsa, gdy będzie półmiękka wsypać kminek, dodać koncentrat pomidorowy. Stopić boczek, wymieszać z mąką, włożyć do kapusty, zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nie pamiętam kiedy jadłam baraninę.......
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    baranina pyszna dawno nie jadłam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    z kapusta świetnie pasuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !