Sposób przygotowania

Płocie umyj, osusz, natnij skórę w 2-3 miejscach. Skrop je cytryną i posól, ale nie za dużo, bo sos sojowy jest słony.
Czosnek pokrój na plasterki, z chili usuń pestki i pokrój strąki na cienkie paski, podobnie pokrój imbir.
W dużej głębokiej patelni, rozgrzej olej, wrzuć czosnek, imbir i chili, chwilę podsmaż. następnie dodaj ryby, posyp szczypiorkiem i kolendrą, smaż po 3 minuty z każdej strony. Tuż przed zdjęciem z patelni wlej sos sojowy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !