Sposób przygotowania

Żoładki pokroić w kostkę lub paseczki, podsmażyc na oleju. Wlać szklanke wody i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania dodać ogórki pokrojone w plasterki i pokrojoną cebulę, koncentrat i przyprawy. Można zagęścić mąką

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Lubię taki gulasz
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też robię jest bardzo dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    takiego jeszcze nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam gulasz z żołądków :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Przepyszny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !