Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, obtoczyć w mące i zrumienić na oleju. Dodać pokrojoną cebulę, podsmażyć. Dodać koncentrat i szklankę wody, wrzucić kostkę rosołową. Dusić ok godziny. Kapustę odcisnąć, pokroić i zagotować w szklance wody. dodac do mięsa. Przyprawić

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oryginalny pomysł, super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oryginalny pomysł, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    uwielbiam taki,w połączeniu z kaszą

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !