Sposób przygotowania

Kotlety rozbić. Natrzeć czosnkiem, kucharkiem i pieprzem. Na każdy położyć plasterek ser i pół ogórka pokrojonego w słupki. Zwijamy roladkę. Łapiemy wykałaczkami, żeby się nie rozpadła. Opiekany na rozgrzanym oleju. Kiedy się zarumieni zalewamy wodą, dodajemy kostkę rosołową i dusimy ok. godziny, w międzyczasie dodając pokrojone pieczarki. Na koniec dodajemy mąkę wymieszaną ze śmietaną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Uwielbiam takie dania
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubie takie papu
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super pomysł,wykorzystam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię połączenie mięsa z serem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !