Sposób przygotowania

Cebulę zrumienić na maśle, dodać pieczarki i poddusić. Doprawić solą i pieprzem. Bułki przekroić wzdłuż, nałożyć farsz z pieczarek, położyć pokrojoną wędlinę, posypać serem żółtym i oprószyć papryką w proszku. Włożyć do nagrzanego piekarnika na około 10 minut. Podawać z ketchupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    palce lizać
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super kolacja
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dawno nie papusiałam takich
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszności. Takie domowe zapiekanki są najlepsze.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    szybkie i smaczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam zapiekaneczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    smacznie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna kolacyjka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Ślinka cieknie,pycha.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie zapiekanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    apetycznie wygladają
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszne zapiekanki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !