Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z twarogu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 40 gram
mleko modyfikowane następne 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z twarogu

twaróg 40 gramów
mleko modyfikowane następne 50 mililitrów
Wykonanie:
Twaróg roztarty na gładką masę lub przetarty przez wyparzone sito, połączyć z ciepłym mlekiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!
noculos 16.02.2012 12:50
lubie!!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak