Sposób przygotowania

Mięso kroimy na kotlety, lekko ubijamy posypujemy pieprzem. Kotlety zanurzamy w roztrzepanym jajku i obtaczamy w bułce tartej. Kotety smażymy z cebulą pokrojoną w krążki na rozgrzanym oleju

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    apetycznie wygląda:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    podoba mi się:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    klasyka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    koniecznie muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    lubię takie kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    chyba zrobię takie mięsko na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !