Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka wiosenna Emi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
pomidor 2
majonez tradycyjny 2 łyżki
kukurydza w puszce 1
ser mozarella 250 g
słonecznik łuskany 2 łyżeczki
oliwki zielone 15 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka wiosenna Emi

Kapustę szatkujemy. Pomidor kroimy w kostkę. Oliwki w talarki, ser w mniejsze kawałki. Dosypujemy słonecznik, kukurydzę. dodajemy majonez i całość dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

M. Monroe 11.12.2012 08:21
ta Emi to potrafi :)
Grażyna13 27.04.2012 14:26
Wspaniała i prawdziwie wiosenna :)
ewaa 06.07.2011 21:25
super :)
Seba 29.05.2011 11:05
smaczna
Smakosz6 11.03.2011 12:55
mmmmmmmmmmmmmmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak