Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzybowa z makaronem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron świderki 20 dag
włoszczyzna
cebula 1 sztuka
sól
pieprz
oliwa 1 łyżka
grzyby suszone 3 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Grzybowa z makaronem

Makaron gotujemy wg przepisu , odcedzamy.Grzyby namoczyć.Włoszczyznę zetrzeć na tarce. Cebulę pokroić w kostkę.Cebulę szklimy na oliwie wraz z włoszczyzną. Warzywa zalewamy litrą wody , doprawiamy do smaku. Dodajemy grzyby pokrojone z wodą w której moczyły się i gotujemy . Rozprowadzamy śmietanę w zupie. Podajemy z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgosia6 01.02.2012 18:28
uwielbiam
MAR3STA 09.11.2010 18:29
pyszności!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak