Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić i połączyć z miodem, przestudzić.
mąkę połączyć z przyprawami, soda, kakao, cukrem, wlać margarynę z miodem, jajko.
Ciasto zagnieść i włożyć do lodówki na co najmniej 24 godziny. Piec 15-20 minut w temp 160 stopni

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam takie ciacho!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !