Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty, pora i ogórków

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 sztuka
ogórki kiszone 4 sztuki
por 1 sztuka
jabłka 2 sztuki
natka pietruszki 2 łyżeczki
majonez 3 łyżki
sól
cukier
Kwas cytrynowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty, pora i ogórków

Kapustę szatkujemy, ogórki kroimy na drobną kostkę, pora w półtalarki, jabłka ścieramy na tarce o grubych oczkach, pietruszkę siekamy. Łączymy wszystkie składniki i doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak