Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jarzynowo-koperkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bulion na żeberkach 1,5 l
włoszczyzna 30 dag
makaron
mąka 1,5 łyżka
śmietana 3 łyżki
koperek 1/2 pęczek
sól
Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Jarzynowo-koperkowa

Włoszczyne gotujemy w bulionie. Kiedy będzie miękka zaprawiamy mąką wymieszaną ze śmietaną, dodajemy ugotowany wcześniej makaron, posiekany koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak